Tietosuojalauseke

sopharma shop

Tietosuojalauseke

I. JOHDANTO

Tämän käytännön tarkoituksena on kertoa sinulle sivustomme kävijöiden suojaus- ja henkilötietojen periaatteista, velvollisuuksistamme henkilötietojen rekisterinpitäjänä ja toimenpiteistä, joita olemme toteuttaneet estääksemme tietojesi käytön.

Käytäntö ei pysy samana niin kauan kuin verkkosivustomme on olemassa; Digitalisaation edetessä ja henkilötietojen käsittelysuhteiden sääntelyn kehittyessä pyrimme jatkuvasti parantamaan ja mukauttamaan käytäntöjämme tähän kehitykseen, mikä puolestaan ​​näkyy politiikassa. Tavoitteenamme on julkaista lyhytsanoma "sopharmashop.com" "uutiset" -osiossa, joka sisältää tärkeimmät kohokohdat aina, kun muutamme henkilötietojen suojaus-, luottamuksellisuus- ja yksityisyyskäytäntöä.

  • Tämä käytäntö kattaa kaikki toiminnot, jotka liittyvät henkilötietojen käsittelyyn digitaalisissa resursseissa - "Sopharma Shop".
  • Henkilötietosuojavastaava "Sopharma Shop”, Voit ottaa yhteyttä kautta Yhteystiedot sivu.

II. JOITA KÄSITTEITÄ TÄRKEYSTÄ TÄMÄN KÄYTÄNTÖN PAREMPI YMMÄRTÄMISEKSI

"Henkilötiedot" - kaikki tiedot, jotka liittyvät sinuun - verkkosivustomme kävijä/ käyttäjä ja jotka yksin tai yhdessä muiden tietojen kanssa voivat auttaa meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi tai yhdistämään käyttäjän käyttäytymisen tiettyyn laitteeseen, josta käytät esimerkiksi verkkosivuillamme.

"Henkilötietojen aihe" - tämä olet sinä, sivuston kävijä. Tässä käytännössä kirjoitettu koskee vain ihmisiä, yksilöitä, ellei nimenomaisesti toisin mainita.

”Henkilötietojen käsittely” - tämä on toiminto, jonka suoritamme tai voimme suorittaa henkilötietojesi kanssa, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, niiden kerääminen, analysointi tai tuhoaminen.

"Henkilötietojen ylläpitäjä" - verkkosivustomme suhteen tämä olemme me, "Sopharma Shop”. Määritämme tietosi käsittelyn tarkoituksen jollakin laissa säädetyistä syistä; periaatteessa määritämme myös keinot, joilla tämä käsittely suoritetaan - esimerkiksi tekninen infrastruktuuri ja sovellukset, joilla käsittely suoritetaan. Henkilötietojesi suojaamiseen liittyvät velvollisuudet syntyvät meille. Joidenkin henkilötietojen käsittelyssä voimme toimia yhdessä toisen järjestelmänvalvojan kanssa.

”Yhteiset ylläpitäjät” - järjestelmänvalvojat, jotka määrittävät yhdessä käsittelyn tarkoitukset ja keinot. Tällainen toimisto voi toimia markkinointistrategioiden toteuttamiseksi.Sopharma Shop”, Jonka avulla yhdessä määrittelemme tämän tavoitteet ja keinot.

"Henkilötietojen käsittelijä" - tämä on kolmas osapuoli, joka käsittelee henkilötietojasi puolestamme, missä "Sopharma Shop”On määritellyt tiukasti käsittelyn tarkoituksen, keinot, joilla se tapahtuu, ja tarkistanut, täyttääkö henkilö GDPR: n vaatimukset. Tällainen prosessori voisi olla esimerkiksi virasto, joka on vastuussa Sopharma's Shop -palvelun sosiaalisen median markkinointikampanjasta ja tuottaa raportteja sen menestyksestä.

Eväste on pieni määrä tekstiä tai dataa, joka syötetään laitteellesi (tietokone, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) tallennusta varten ja jota voidaan pyytää takaisin verkkotunnukselta, josta se on "kytketty" laitteeseen. Evästeen toimintoja voi vaihdella: pitämällä sinut kirjautuneena rekisteröintilomaketta täytettäessä, kielivalintojesi tallentamiseen verkkosivustomme selaamiseen, selailukäyttäytymisen seurantaan, joskus pitkään. ajanjaksosta riippumatta käytetystä laitteesta: jälkimmäisessä tapauksessa, kuten kaikissa muissakin vastaavissa tapauksissa, tällaista evästettä ei saa käyttää ilman etukäteissuostumustasi saatujen yksityiskohtaisten tietojen perusteella.

Yleinen tietosuoja -asetus ottaa käyttöön tai vahvistaa merkittäviä oikeudellisia mekanismeja rekisteröityjen hyväksi. Alla on lueteltu joitain niistä, jotka liittyvät digitaalisten resurssien käyttöön liittyvien henkilötietojen käsittelyyn.

"Digital Assets" - verkkosivusto "sopharmashop.com" ja sosiaalisen median sivut "Sopharma Shop".

"Käyttäjäistunto" - Aika käyttäjän valtuutuksen ja hänen poistumis- tai päättymishetkensä välillä, kun käyttäjä ei ole toiminut. Tänä aikana "Sopharma Shop”Järjestelmä tunnistaa asiakkaan ainutlaatuisesti.

"Plug-in"-kolmannen osapuolen ohjelmisto, joka on toteutettu "Sopharma Shop”Ja liittyvät käyttäjien käyttäytymisen seurantaan ja/ tai tiettyjen toimintojen toiminnan varmistamiseen siirtymällä kolmannen osapuolen verkkotunnukseen.

"Tietoyhteiskunnan palvelut" ovat palveluita, joita tarjotaan yleensä maksua vastaan ​​ja etäyhteydellä sähköisten välineiden avulla. Tällaisen palvelun vastaanottajan on oltava sitä nimenomaisesti pyytänyt. Verkkokauppa on myös tällainen palvelu.

"Uskollisuusohjelma" - markkinointitoiminta "Sopharma Shop”Ostosasiakkaille, joilla on mahdollisuus saada tarjoushintoja.

III. HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

"Sopharma Shop” pyrkii suojelemaan yksityisyyttä ja varmistamaan vierailijoiden ja digitaalisen omaisuutensa käyttäjien henkilötietojen turvallisuuden. Kun vierailet verkkosivustollamme, kolmannen osapuolen verkkopalvelimet, joita olemme käyttäneet sivustollamme (kuten Google), tallentavat väliaikaisesti laitteesi yhteyden verkkosivustollemme sekä sivut, joilla vierailet sivustollamme, tunnistaen selaimesi tyypin. ja käyttöjärjestelmä sekä verkkosivusto, jolta sinut ohjattiin osoitteeseen "sopharmashop.com". Emme kerää tai käsittele muita henkilötietojasi - kuten nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi, ellet anna niitä erityisen tietopyyntösi yhteydessä, kun täytät ilmoittautumislomaketta työnhakuun. tai palvelua varten tai tarkoituksena on luoda account verkkokaupassamme. Luomalla an account, saat lisäpalveluita verkko-ostoksia varten, mikä edellyttää verkkosivustomme rekisteröintiä ja pääsysalasanaa, jotta henkilötietosi voidaan tunnistaa ja suojata helposti.

Ennen kuin vastaanotamme verkkosivuston kautta käsiteltyjä henkilötietojasi, ilmoitamme sinulle Art. GDPR: n 13. Siten käsittelyn aikana tiedät kuka on järjestelmänvalvoja, mistä syystä ja mihin tarkoituksiin se käsittelee tietojasi, miten se tallentaa ne jne.

IV. MITÄ TARKOITUKSIA JA MITÄ PERUSTAA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

1. Käsittelyn tarkoitukset

"Sopharma Shop”Kerää verkkosivuston kautta ja käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjoamiesi palveluiden tarjoaminen

Lähes kaikki rekisteröintilomakkeiden tai profiilisi täyttämäsi henkilötiedot ovat tarpeen tarpeidesi tai pyytämäsi palvelun täyttämiseksi.Sopharma Shop" tarjoaa. Jotta voimme tarjota laadukkaita palveluita verkossa ja offline -tilassa, tarvitsemme tunnistetietosi, ja niiden laajuus vaihtelee pyydetyn palvelun tyypin ja sovellettavien lakisääteisten vaatimusten mukaan.

Useissa tapauksissa käytät valmistamiamme rekisteröintilomakkeita esittääksesi tarkentavan kysymyksen tarjottujen palveluiden yhteydessä, ilmaistaksesi tyytymättömyytesi tai tyytyväisyytesi, tehdäksesi valituksen, valituksen tai valituksen.

  • Markkinointi

Henkilötiedot, jotka olet antanut luomista varten account esimerkiksi verkkokaupan käyttöä varten sekä muissa rekisteröintilomakkeissa voidaan ilmoittaa sinulle uusista palveluista, joita "Sopharma Shop”, Saat alennuksia olemassa olevista palveluista tai joistakin palveluistamme, jotka olemme luoneet sinulle. Lähettämämme viestit ovat sovellettavan EU -lainsäädännön mukaisia.

Voidaksemme tarjota sinulle alennuksia ja myynninedistämistuotteita käsittelemme myös tietojasi ja kun pyydät konsultaatiota verkkosivuston kautta.

Voit myös ilmoittaa toiveesi verkkosivustollamme tilata uutiskirjeemme antamalla meille sähköpostiosoitteesi.

Voit helposti ja kätevästi vastustaa markkinointitietojesi käyttöä, jos käsittelyn perusta on oikeutettu etu, ja lopetamme sen välittömästi; tiedot siitä, miten suostumus voidaan peruuttaa kerran tai vastustaa, kun vastaanotat ei -toivotun markkinointiviestin, näkyvät aina näkyvästi viestissä.

Markkinointia varten analysoimme liikennettä ja seuraamme verkkosivuston käyttäjien käyttäytymistä kolmannen osapuolen verkkotunnuskoodien avulla, joissa käsittelemme henkilötietojasi evästeiden avulla. Voit lukea niistä lisää tämän käytännön osiosta VI.

2. Käsittelyn perusteet

Kun käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme palveluja, joita olet pyytänyt verkkosivustomme kautta, käsittelemme henkilötietojasi useimmiten sopimusperusteisesti Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta. Kun otat meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta, käsittelemme tietojasi perusteena, jonka annat meille - Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Jos haet paikkaa, jonka ilmoitti "Sopharma Shop”Keräämme verkkosivuston kautta tiedot valintatarkoituksiin suostumuksesi perusteella Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Käsittelemme henkilötietojasi markkinointitoimintaa varten, koska meillä on Art. GDPR: n 6 kohdan 1 alakohdan e -kirjain tai koska olet antanut meille suostumuksesi siihen Art. GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

V. MITÄ HENKILÖTIETOJEN TYYPPIÄ KÄSITTELEMME

1. Kun tarjoat pyytämiäsi palveluita

  • Ostaa tuotteita sähköisestä apteekistamme-nimi, sukunimi, puhelinnumero, kaupunki, postinumero, osoite ja sähköpostiosoite;
  • Jos valitset tuotteen verkkomaksuvaihtoehdon, emme käsittele tapahtuman tietoja, vaan ohjaamme sinut vain maksujärjestelmän suojattuun ympäristöön.
  • Ota meihin yhteyttä-yhteydenottolomakkeella sinun on annettava meille nimi ja sähköpostiosoite, jotta voimme tunnistaa sinut ja pystyä vastaamaan kysymykseesi, pyyntöön tai muuhun.

2. Kun haet työpaikkailmoitusta

Kun haet työpaikkailmoitusta, annat meille seuraavat tiedot: nimet, tiedot koulutuksestasi, pätevyydestäsi, työkokemuksestasi, motivaatiostasi jne., Jotka sisältyvät lähettämääsi CV: hen tai saatekirjeeseen.

3. Markkinointitoimien toteuttamisessa

  • Konsultaation saaminen-sähköpostiosoitteesi ja terveydentilasi tiedot, joiden perusteella saat kuulemisen;
  • Tilataksesi uutiskirjeemme annat meille vapaaehtoisesti sähköpostiosoitteesi, johon lähetämme sinulle uutisia.
  • Käytämme markkinointitarkoituksiin myös evästeitä, ja voit lukea lisää niiden kautta käsitellyistä henkilötiedoistasi tämän käytännön seuraavassa osiossa VI.

VI. EEKKIEN KÄYTTÖ

Digitaalisissa resursseissamme käyttämämme evästeet esitetään tässä käytännössä niiden luokkien mukaan, joihin ne kuuluvat.

Toisaalta käytämme evästeitä, joita kutsutaan istuntoevästeiksi ja joilla on "elämä" vain yhden käyttäjäistunnon sisällä. Käytämme myös ”säilytysevästeitä” tallentaaksemme tietoja kävijöistä, jotka käyttävät yhtä tai useampaa verkkosivustoamme. Evästeiden käytön tarkoituksena on tarjota sinulle optimaalinen käyttökokemus ja “tunnistaa” sinut tarjoamalla sinulle mahdollisuuksien mukaan erilaisia ​​verkkosivustoja ja uutta sisältöä, kun palaat verkkosivullemme.

1. Evästeet

Luokat ovat seuraavat:

[1] Ehdottomasti tarpeen: Ilman näitä evästeitä et voi selata verkkosivustoamme täysin ja käyttää sen toimintoja. Lisäksi ilman niitä ei ole mahdollista käyttää pyytämiäsi tietoyhteiskunnan palveluja.

[2] Evästeet digitaalisen sisällön suorituskyvyn parantamiseksi: Nämä evästeet keräävät tietoja siitä, miten kävijät käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi mitä sivuja he käyttävät useimmiten. Nämä evästeet eivät kerää tietoja, jotka liittyvät tiettyyn kävijään. Kaikki tämän ryhmän evästeiden keräämät tiedot on koottu ja siksi nimettömiä. Niiden ainoa tarkoitus on parantaa verkkosivuston suorituskykyä.

[3] Toiminnallinen: Näiden evästeiden avulla verkkosivusto voi tallentaa tekemäsi valinnat ja tarjota parannettuja, räätälöityjä toimintoja ominaisuuksien ja tarpeiden mukaan. Näitä evästeitä voidaan käyttää esimerkiksi viimeksi ostoskoriin kirjoittamasi tuotteen tallentamiseen, kun teet ostoksia verkkokauppamme kautta. Anonymisoimme näiden evästeiden keräämät tiedot, eivätkä ne voi seurata selaustottumuksiasi muilla verkkosivustoilla.

[4] Kohdistaminen tai asianmukainen tuotemainonta: Näitä evästeitä käytetään, jotta voimme näyttää sinulle mainoksen, joka sopii parhaiten kiinnostuksen kohteisiisi ja käyttäjien käyttäytymiseen.

Suostumuksesi on välttämätön evästeen liittämisen ehto, joka ei ole ehdottoman välttämätön.

Käytämme Googlen koodien tarjoamia mahdollisuuksia sivuston liikenteen mittaamiseen käyntien määrän ja tiheyden perusteella. Emme käytä näitä ominaisuuksia henkilötietojen tai yksittäisten IP -osoitteiden keräämiseen; tiedot saapuvat meihin kootussa muodossa ja anonymisoituina tilastollisia tarkoituksia varten ja parantaaksemme verkkosivustomme kävijäkokemusta.

Löydät lisää Googlen verkkosivuillamme lataamista evästeistä osoitteesta: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage .

2. Evästeiden hallinta

Voit myös käyttää tuotteitamme tai palveluitamme hyväksymättä evästeitä, jotka on liitetty laitteeseesi vain edellä kuvatulla tavalla. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivustomme evästeiden ohjauspaneelista. Voit poistaa evästeet laitteesi kiintolevyltä milloin tahansa (tiedosto: "evästeet"). Huomaa, että tämä voi estää sinua näkemästä tiettyjä sivuston osia tai pahentaa kävijäkokemustasi.

Useimpien verkkoselainten avulla voit nyt hallita evästeiden liittämistä asetuksistasi.

Jos käytät digitaalista resurssiamme mobiililaitteelta, et ehkä voi poistaa evästeitä käytöstä Internet -selaimesi asetusten kautta.

3. Koodien käyttö verkkosivustomme yhdistämiseen Facebook -sosiaaliseen verkostoon

Verkkosivustomme käytön helpottamiseksi käytämme Facebook-widgetiä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden rekisteröityä verkkosivustollemme Facebookin kautta. account. Tällä tavalla koodit liitetään linkin luomiseksi toisaalta Facebook-profiilisi ja toisaalta verkkosivustomme ja Facebook-sivumme välille. Niin kauan kuin tämä yhteys ja koodien liittäminen toteutuu vain, jos ilmaiset toiveesi rekisteröitymällä verkkosivuillemme Facebookin kautta account, sinun ei tarvitse hankkia nimenomaista suostumustasi ennen koodien liittämistä.

Seuraavaksi, jotta voimme paremmin nähdä asiakkaillemme tarjoamamme palvelut ja innovaatiot, olemme päättäneet käyttää Facebook Pixel -työkalua, joka tarjoaa linkin verkkosivustollamme Facebook -sivullemme. Huomaa, että yhteys muodostetaan liittämällä laitteeseesi eväste Facebook -verkkotunnuksesta, jonka kautta sosiaalinen verkosto voi seurata käyttäjien käyttäytymistä ja selaustottumuksiasi, myös jos et ole verkon rekisteröity käyttäjä lataamisen yhteydessä evästeen. Eväste asetetaan vain sinun suostumuksellasi, joka voidaan peruuttaa milloin tahansa.

Huomaa, että yllä olevien koodien käsittelemät tiedot on saatu Facebookilta, joka kuuluu Yhdysvaltojen (USA) lainkäyttövaltaan. Tässä tilanteessa on mahdollista käsitellä henkilötietoja siirtämällä ne Yhdysvaltoihin.

Saat lisätietoja Facebookin keräämistä tiedoista verkkosivustollamme olevien evästeiden kautta heidän tietosuojahallinnastaan ​​ja tietosuojakäytännöstään osoitteessa: https://www.facebook.com/policy.php.

VII. HENKILÖTIETOJEN ILMOITTAMINEN

Jos haluat olla täysin tietoinen siitä, mitkä kolmannet osapuolet ja mihin tarkoitukseen voivat käyttää verkkosivustomme vierailun/ käytön yhteydessä kerättyjä henkilötietojasi, lue seuraava.

Henkilötietojesi vastaanottajat ovat virastoja, jotka toteuttavat "Sopharma Shop”. Nämä yritykset saavat tietosi, kun asetat evästeasetuksia ja harjoittavat muuta verkkosivustomme ja Facebook -sivumme markkinointia.

Henkilötietojesi käsittelijät ovat myös kaikki kolmannet osapuolet, jotka liittävät laitteeseesi koodeja ja evästeitä, kun vierailet verkkosivustollamme, kuten Google ja Facebook.

Henkilötietojen käsittelijät ja sellaisina vastaanottajat voivat olla yrityksiä, jotka tarjoavat webhotellia verkkosivustollamme.

Henkilötietojesi vastaanottajat markkinointitarkoituksiin voivat olla yrityksiä, jotka harjoittavat sähköpostimarkkinointia lähettämällä sinulle mainossähköpostiviestejä ja liittämällä niihin koodeja, kun ne avataan.

Pääsy henkilötietoihisi voi myös tarjota yrityksiä, jotka tarjoavat IT -tukea tietojärjestelmiimme, joihin tallennamme verkkosivustollamme saamasi tiedot. Heidän pääsynsä järjestelmien tietoihin pyritään varmistamaan järjestelmien normaali ja turvallinen toiminta ja siten käsiteltävien tietojen suoja.

VIII. HENKILÖTIETOJEN SUOJELU

"Sopharma Shop”Toteuttaa varotoimenpiteitä, mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet, suojatakseen henkilökohtaisia ​​tietojasi katoamiselta, varastamiselta ja väärinkäytöltä sekä luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muuttamiselta tai tuhoamiselta.

Kaikki työntekijät "Sopharma Shop”Ovat velvollisia suojaamaan tietojesi luottamuksellisuuden sekä noudattamaan sovellettavia organisatorisia ja teknisiä suojatoimenpiteitä. Pääsy tietoihisi rajoittuu periaatteeseen, jonka mukaan on välttämätöntä suorittaa sen asianomaisen työntekijän/ urakoitsijan tehtävät, joka käyttää niitä.

IX. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYS

Verkkosivuston lomakkeilla saadut henkilötiedot tallennetaan tietojärjestelmäämme, jonka toimintaan on toteutettu teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, mukaan lukien erillisen huippuluokan palvelimen käyttö, jolla on rajoitettu pääsy, joka on vain ja ainoastaan ​​tämä verkkosivusto; salatun yhteyden käyttäminen palvelimen käyttämiseen; SSL- ja DDoS -suojauksen, HTTP/ 2: n, "älykkään" palomuurin jne. käyttö

Evästeiden avulla kerätyt henkilötiedot säilytetään yllä olevassa evästetaulukossa määritellyissä rajoissa.

Verkkosivuston kautta lähetetyt ansioluettelot, valokuvat ja yhteystiedot kerätään suostumuksellasi ja ne ovat tiukasti luottamuksellisia; tiedot ehdokkaista, joita ei ole valittu tekemään sopimusta "Sopharma Shop”Tuhotaan välittömästi valintamenettelyn päätyttyä, mutta enintään kuusi kuukautta; onnistuneiden työnhakijoiden tiedot tulevat osaksi heidän työtietueitaan.

X. OIKEUDET HENKILÖTIETOJEN ALALLA

1. Oikeus saada tietoa

Sinulla on oikeus saada tietoja henkilötietojesi käsittelyn tärkeistä ominaisuuksista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, sen tarkoitus, kesto ja perusteet, henkilötietojen vastaanottajat ja vastaanottajien ryhmät sekä muut. Riippuen alustavasta tiedonkeruumenetelmästä, esittelemme tässä yhteydessä tärkeimmän asianmukaisen ja helposti näkyvällä tavalla joka kerta.

2. Pääsyoikeus

Sinulla on oikeus käyttää henkilötietojasi, jotka kerää suoraan "Sopharma Shop" kirjautumalla sisään account osoitteessa "sopharmashop.com" tai ottamalla yhteyttä henkilötietosuojavastaavaamme.

3. Oikeus siirrettävyyteen

Meillä on velvollisuus toimittaa sinulle kaikki käsittelemämme henkilötiedot, jotka on toimitettu meille palvelun tarjoamiseksi pyynnöstäsi tai keräämäsi suostumuksellasi, pyynnöstä koneellisesti luettavassa muodossa. Pyyntö tulee lähettää tiedustelulla tietosuojavastaavallemme. Kun lähetät siirrettävyyspyynnön, meidän on täytettävä se 20 työpäivän kuluessa sen vastaanottamisesta sähköisen viestintäkanavan kautta. määrittämäsi. Termi ei välttämättä ole täsmälleen 20 työpäivää, jolloin evästeet, joiden kautta henkilötietojasi käsitellään, ladataan ulkoisilla verkkotunnuksilla suostumuksellasi; Vastauksessamme pyyntöönsi siirrettävyysoikeuden käyttämisestä ilmoitamme määräajan, jonka kuluessa voimme täyttää pyyntösi.

4. Säätöoikeus

Sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan väärin tallennetut tai tallennetut henkilötietosi, jotka olet toimittanut meille verkkosivustomme kautta, ja meidän pitäisi tehdä se 15 työpäivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Voit lähettää pyyntösi tietosuojavastaavallemme.

5. Oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista

Sinulla on oikeus pyytää, että keskeytämme väliaikaisesti henkilötietojesi käsittelyn (poistamatta niitä), jos esität vastalauseen niiden erityiskäsittelyyn tai jos sinulla on oikeudellisia väitteitä tai olet tehnyt valituksen komissiossa. Henkilötietojen suoja. Voit lähettää pyynnön tietosuojavastaavallemme.

6. Käsittely "oikeutetun edun perusteella"Sopharma Shop”Tai kolmas osapuoli ja vastustaa tällaista käsittelyä

Jos suostumustasi ei ole pyydetty ja annettu tiettyä käsittelyä varten tai se ei ole suoraan tarpeen pyytämäsi palvelun suorittamiseksi, meillä on todennäköisesti oma tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu, jota emme ole päättäneet vahingoittaa tai vaikuttaisi hieman oikeuteenne yksityisyyteen. Tällainen arviointi dokumentoidaan aina meille, ja se noudattaa tiettyjä kriteerejä ja argumentteja. Sinulla on oikeus tutustua pyynnöstä sen tärkeimpiin kohtiin sekä vastustaa sitä, että tilanteesi erityispiirteet huomioon ottaen asianmukainen käsittely vaikuttaa oikeuteesi yksityisyyteen ja/ tai henkilötietojen suojaan merkittävästi kuin perustellusti annetaan. Näissä tapauksissa meidän on harkittava vastustustasi ja annettava perusteltu lausunto sen hyväksymisestä tai hylkäämisestä 20 työpäivän kuluessa. Vastustamalla tätä käsittelyä voit myös käyttää edellä kohdassa 5 mainittuja oikeuksiasi. Voit lähettää vastalauseen tietosuojavastaavallemme.

7. Suostumuksesi peruuttaminen

Jos olemme pyytäneet suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, voit aina peruuttaa sen. Jos et ole varma, millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi, voit aina kysyä meiltä tätä sekä tarkkaa tapaa, jolla annoit suostumuksesi - voit lähettää pyynnön tietosuojavastaavallemme. Vastaamme sinulle 15 työpäivän kuluessa. Ylläpidämme ajantasaista tietokantaa henkilötietojen käsittelyä koskevista suostumuksista, jota voimme käyttää milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen tapahtuu samalla tavalla kuin sinä annoit sen, ja annamme sinulle tietoja tai sähköpostiviestejä, joissa voit tehdä sen helposti ja kätevästi vastauksena kysymykseesi.

8. Oikeus valittaa henkilötietojen suojakomissioon

Aina kun uskot, että GDPR -oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen tietosuojavaltuutetulle. Se voi kuitenkin olla erittäin rakentavaa, jos otat ensin yhteyttä henkilötietosuojavastaavaamme keskustelemaan asiasta. Sitoudumme palauttamaan vastauksesi sinulle 15 työpäivän kuluessa valituksen tai kysymyksen vastaanottamisesta.